"Rick"
* 2002-03-21
INT NORDISK Svensk,Norsk o Finsk U(v)CH, SVCH, 5 CACIB Gruppvinnare SKK, Bis-Vinnare SVTK 1 Ökl med HP på viltspår

INT&DKU(V)CH Familien´s AslanDKUCH EUW-97 INTUCH KBHV-97,-99,-01 Bussahagens Karl-Lagerfeld FINU(V)CH INT&NORDU(V)CH Hörkaer´s X Cadett
INTU(V)CH S&NU(V)CH Bussahagens Diana-Ross
Hörkaer´s S Orange DKUCH INTUCH Egeri´s Aladdin
Hörkaer´s C Silhoutte
DKU(V)CH Hörkaer´s K KaisaHörkaer´s C Gasolin DKBCH(S) NORD&DKU(V)CH INTUCH NJ(V)CH Foxfoot Tintorozzo
Hörkaer´s X Calypso
DKU(V)CH Dm KonfettiHörkaer´s M Marc O´polo
DKU(G)CH Horsholm A Drille

Rick är den tredje hunden från Kennel Hörkaer. Vi deläger även honom och planerna är att han ska bo hos mig i Sverige ett par år och sedan flytta hem igen.
Rick har startat sin karriär i Sverige på ett imponerande sätt. Fram till dagens datum 3 juli har han på utställningsstrater i Sverige 8 cert, 3 Cacib, 4 BIR, 1 BIM, 1 BIS (Svtk) och 1 Gruppvinst Skk.
Han är även utställd i Danmark med CK och BIM.
Han har 1 ökl viltpår med 42 poäng och HP.
Som jakthund har "träningen" börjat under hösten och den har varit mycket lovande. Inget djur skjutet ännu, men det kommer!
Som hund märks det att vi fått en unghund i huset. Det bästa han vet är att "knycka" nya toalettpappersrullar eller hushållspappersrullar, helst direkt ur en förpackning, för att sedan massakrera dom över hela hemmet.
Han är en mycket kärvänlig hund och sitter gärna i knäet och bara blir "kelad" med. Han älskar alla som vill hålla på med honom.
Älskar att få vara med i skog och mark verkar nästan outtröttlig där. Han påminner mycket om sin farfarsfar Cadett i utseende och även i temperament och tanken är att föra ihop Rick med dom linjer vi har kvar med Cadett i.

ALBUM: